top of page

Suzie Q, kleine meisjes worden groot

LEAN Mind bestaat inmiddels alweer vijf jaar en wat heb ik veel mensen mogen helpen in deze tijd.

Ik heb moeders mogen helpen de hechting met hun kind te herstellen, kinderen met nagelbijten, bedplassen, slaapproblemen, onbegrepen buikpijn, allergie en hooikoorts. Ik heb prachtige vrouwen mogen helpen om het verleden los te laten en hun eigen leven te leven. Daarnaast heel veel mensen geholpen met stoppen met roken.


Toch heb ik in mijn bedrijf inmiddels veranderingen doorgevoerd en dat heeft alles te maken met de principes van LEAN. Door drukte moest ik mijn eigen werkprocessen stroomlijnen zodat ik iedereen weer vol kan bedienen met de tijd en kwaliteit die jij verdient. Afvallen met de virtuele maagband verwijs ik inmiddels door naar mijn goede collega Jaimy Strik, zij heeft een speciaal programma hiervoor ontwikkeld. En blijft er voor mij NU ook weer tijd over voor mijn man en kinderen.


Als je het bij jezelf oplost, los je het ook bij jouw kind op

Als moeder van drie prachtige zoons zeg ik: “Wat ben ik blij met de kennis van hypnose en het onbewuste.” Als je namelijk weet hoe het onbewuste werkt en wat je allemaal kunt veranderen zijn de mogelijkheden eindeloos. En weet ik dus ook hoe snel je dingen die naar boven komen met mijn kinderen kunt veranderen. Als er wat gebeurd, of dat nu uiting van eczeem, bedplassen of nagelbijten is, het is een spiegel.

Dan mag je aan het werk. En als je het bij jezelf oplost, los je het ook voor jouw kind op. Is dat altijd makkelijk? Nee en soms ook best confronterend. Maar het leuke is, het wordt wel steeds makkelijker. Oefening baart kunst. Inmiddels heb ik voor mijn jongste de hechting hersteld, hij is met een keizersnee geboren en had al snel na de geboorte last van eczeem. Dit is een andere uiting van astma maar dan via de huid. Smeer je het dicht met hormoonzalf, slaat het naar binnen, en dan komt het tot uiting in benauwdheid en astma. Dit is overigens door de medisch kinderarts van destijds verteld. Eczeem kwam bij mij in de familie voor.

“Als je het niet draagt, geef je het ook niet door”

Daarnaast ben ik ook aan de slag gegaan met tijdlijn en familielijnen. Als je het niet draagt, letterlijk in de zwangerschap en figuurlijk onbewust, geef je het namelijk ook niet door.


Familiepatronen, vaak ook familiekarma genoemd, worden generatie op generatie (onbewust) doorgegeven. Daar zit overigens geen enkele schuldvraag of verwijt achter. Iedere ouder doet zijn uiterste best en het maximaal haalbare binnen zijn vermogens of capaciteit. Anders had je het als ouder echt wel anders gedaan.

Maar als er in de familie bijvoorbeeld wordt gekozen om zaken niet uit te praten, niet op te lossen, kan het dat een herhalend patroon van het verbreken van het contact tussen ouder en kind bij meerdere generaties voorkomt.


Waarom werken tijdlijnsessies, met familiepanorama zo goed?

Omdat je dan het verleden achter je laat, letterlijk en onbewust. Je neemt de volle verantwoordelijkheid voor alles in jouw eigen leven. Zaken die van jou zijn kijk je aan en verwerk je. Daarnaast herstel je jouw natuurlijke plaats in de familielijn en geef je zaken die niet van jou zijn terug.

“Jouw onbewuste heeft zijn eigen beeldspraak en energie, dus een mp3 wordt op maat gemaakt”

Het voordeel van mijn ervaring is dat ik voor mezelf (en voor mijn man en kinderen natuurlijk)

ook mp3's kan schrijven. Als hypnotiseur, schrijf ik voor elke klant een mp3 op maat. Iedereen is uniek, heeft zijn eigen verhaal en jouw onbewuste heeft jouw taal en energie. Dat behoeft een audio op maat. Dat is dan ook waar mijn klanten blijvend succes mee behalen.


Maar niet alleen voor mijn klanten dus, ik schrijf ze ook voor mezelf. En ook ik voel een vleugje magie als letterlijke dingen uit de mp3 ineens verschijnen in de werkelijkheid. Binnenkort een aparte blog hierover.

“Mijn missie voor kinderen gaat onverminderd door”

Wat ik op mijn eerste website neerzette in 2018: Mijn missie is dat iedereen zijn eigen enorme persoonlijke kracht ontdekt. Met hypnose kan je jouw eigen krachtbron simpel en effectief aanboren waardoor je veel krachtiger uitdagingen aankan. Als ik dit had geleerd toen ik 15,16 jaar was had mij dat veel ellende bespaard met vriendjes, ouders en in mijn latere werk. Daarom wil ik NLP en hypnose voor iedereen, maar zeker voor kinderen toegankelijk maken. En als ik mag dromen zou het op de basisschool of middelbare school al aangeleerd worden.

Ik heb mijn eigen kinderen natuurlijk meegenomen en mijn kennis aan hun overgedragen. En zij hebben inmiddels wel een idee als er slechte suggesties voorbij komen. Een boek is in de maak. Ook daarin ga ik jullie meenemen.


Wil je meer weten over hoe kinderen onze spiegel zijn en wat je daarmee kunt doen? 15 juni vertel ik er online meer over.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page