top of page

Wat je zaait zal je oogsten

Bijgewerkt op: 3 mei 2023

Iedereen lijkt het te weten: woorden hebben kracht. Maar waarom kiezen we dan vaak de verkeerde woorden?


Wist je dat 100.000 onbewuste gedachten per dag hebben? En dat deze voor 70% negatief zijn?


Ben je wakker geschrokken? Nou ik wel toen ik het voor het eerst hoorde!

Ik las daarna het boek "Het slimme onbewuste" van Ab Dijksterhuis waarin dit uitgelegd wordt. Hij legt ook uit waarom als je lang(er) over iets nadenkt jouw beslissingen zelfs slechter uitpakken. Gewoon een zeer vlot geschreven boek met wetenschappelijke achtergrond en waanzinnig goede inzichten. En daarin wat mij betreft eigenlijk ongeschreven de uitleg waarom hypnose werkt!.


Ik neem je 20 juni mee in de onbewuste programma's die draaien, de energiefrequentie van woorden en leg het verband met het onbewuste. Ook leg ik uit wie ik ben en hoe ik werk.


Koelkastwoorden ontvangen?

Wil je mijn koelkastwoorden hebben? Hiermee leerde ik mijn eigen kinderen

1 of 2 mooie woorden voor de dag te kiezen en elk moment de opwaartse spiraal te pakken.


Mijn missie om kinderen dit te leren gaat onverminderd door al vanaf het begin van mijn praktijk. Bij elk traject met kinderen geef ik deze mee naar huis. Nu stel ik ze voor ieder kind beschikbaar (trouwens veel ouders hebben er ook wat aan). Je hoeft je alleen maar op te geven voor mijn nieuwsbrief onderaan de pagina. Het is geen elke dag spam, want daar heb ik zelf ook een hekel aan.

20 juni erbij zijn?17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page