top of page

Ik ben Suzanne

Master hypnose en NLP

En samen met Paul zijn wij de ouders van drie prachtige zoons. Mathijs, onze jongste, begint met de puberteit, Sebastiaan zit er middenin en Jesse, de oudste, wordt alweer volwassen.

Verder ben ik energiek, hou het graag simpel en ben praktisch van aard. Mijn hypnose, coaching en training is daarom direct toepasbaar zodat je er echt mee aan de slag kan om de veranderingen te maken die jij voor ogen hebt. Want waarom moeilijk doen als het makkelijk(er) kan?
 

In 2018 is LEAN Mind geboren. Na een jarenlange persoonlijke zoektocht naar effectief veranderen ben ik in de ban geraakt van het slimme onbewuste. Door te coachen op 95% onbewust gedrag door middel van hypnose kun je snel en effectief veranderen.

Veranderingen die normaal lang duren, heel veel moeite kosten en maar niet uit je systeem raken pak je aan door in gesprek te gaan met jouw onbewuste. Hypnose is makkelijk en toepasbaar voor iedereen. Elke keer weer word ik blij als mensen zich realiseren dat zij stap voor stap dingen in hun leven aan het veranderen zijn. En dit met sessies die zorgen voor de kickstart  en daarna elke dag de mp3 ter bevestiging en ondersteuning.

De authentieke jij komt tot uitdrukking en dat is goed voor jezelf en goed voor jouw omgeving.

Waar ik het voor doe

Mijn missie is dat iedereen zijn eigen enorme persoonlijke kracht ontdekt.
Met het gereedschap van hypnose en NLP kan je jouw eigen krachtbron simpel en effectief aanboren waardoor je veel krachtiger uitdagingen aankan.
Want je hebt alles al in je!

Daarom wil ik NLP en hypnose voor iedereen, maar zeker voor kinderen toegankelijk maken. En als ik mag dromen zou het op de basisschool of middelbare school al aangeleerd worden.

Wil je weten hoe het voor mij allemaal begon?

Alles begon toen mijn vader in een moeilijke tijd van zijn leven antidepressiva en slaapmedicatie krijgt voorgeschreven. Ondanks deze middelen gaat het slechter met hem gaat in plaats van beter.
In mijn eigen leven valt me op hoe ingesleten patronen en overtuigingen lastig te doorbreken zijn. Angst en pijn had ik weggestopt, dit was mijn strategie om deze te vermijden…..
Angst en pijn zijn overigens het lastigst om
bewust te veranderen.

Ik merkte dat ik steeds dezelfde fouten maakte en telkens tegen dezelfde thema;s aanliep, Toen ik tijdens de opleiding tot Coach te horen kreeg dat er wordt gecoacht op 5% bewust gedrag, gingen mijn gedachten snel. Dan is het toch beter te coachen op 95% onbewust gedrag? Precies! En laat hypnose een sleutel zijn voor toegang tot het onbewuste.

Door met het onbewuste te communiceren zijn er direct openingen waar je bewust niet bij komt.
Dit heeft mijn leven veranderd.

Hier lees je de blog Suzie Q, een persoonlijk verhaal over een klein meisje.

IMG_1518.JPG

Waar komt de naam LEAN vandaan?

Lean betekent letterlijk “slank''; of eigenlijk “slanke'' processen.
Door de Lean methode toe te passen kun je je bedrijfsprocessen namelijk “slanker'' maken. Dit houdt in dat alle verspillingen in processen (zo veel mogelijk) worden geëlimineerd.

Deze strategie kun je uiteraard ook toepassen op jouw mind.
LEAN is voor iedereen en in elke situatie anders en op maat.
En dan krijg je een LEAN Mind!

In mijn werk zag ik altijd waar processen haperde en werk inefficiënt verliep. Niet zo gek dat ik in in de pensioensector op
LEAN verandertrajecten werd ingezet. Daar heb ik dan ook
meer dan 15 jaar rondgelopen. Ik heb gewerkt als consultant

en (pensioen-)communicatieadviseur in verandertrajecten voor websites, portalen en klantreizen met de achterliggende

(interne) werkprocessen.
 

Tegelijkertijd heb ik samen met mijn echtgenoot Paul 27 jaar een delicatessenzaak in Baarn gehad. LEAN stond centraal met als resultaat 2 keer achter elkaar beste foodspeciaalzaak van Nederland 2012+2013 en 2e in de ING retailjaarpijs.

Waarom ik gestopt ben met zorgverzekeraars

Met de ervaring van de afgelopen 5 jaar heb ik 1 januari 2023 besloten om te stoppen met de beroepsvereniging voor
vergoeding voor de zorgverzekeraars. De reden hiervoor is dat de vergoeding gedeeltelijk is en elk jaar steeds verder wordt uitgekleed en verlaagd.

Ik vindt dat iedereen zelf vrij moet kunnen kiezen. Juist daardoor neem je eigen verantwoordelijkheid en de regie over jouw (geestelijke) gezondheid.

Hieronder vind je een korte samenvatting van al mijn opleidingen. waaronder medische basiskennis en psychosociale basiskennis. Ook blijf ik mijzelf steeds bijscholen en betekent dat ik nog steeds blijf voldoen aan de kwaliteitseisen.

Coaching, hypnose en NLP
Coachtingsopleiding Windesheim
Masterhypnose
NLP

Medisch
Medische Basiskennis
Psychosociale basiskennis
Psychosomatiek; ziekte als symbool

Verdiepingen
Kinderhypnose
EFT
Sociaal en familiepanorama
Quantum Energy
Human Design en Gene Keys
Germaanse geneeskunde
Stoppen met roken
Virtuele maagband

Financieel / communicatie / verandermanagement
Bachelor fiscaal recht
Pensioenopleidingen, communicatieopleiding
Verandermanagement en LEAN Green Belt

bottom of page