top of page

Hechting herstellen

Wat je niet draagt, geef je ook niet door

Met hypnotherapie een verstoorde hechting herstellen? Het kán!

Met deze  hechtingstherapie kan in betrekkelijk korte tijd de hechting van moeder en kind hersteld worden.Dr. Anthony Madrid ontdekte dat veel astmatische kinderen een verstoorde hechting met hun moeder hadden. Daarna kwam hij erachter dat als die band gerepareerd is de astma vaak verdwijnt en 80% van de kinderen medicijnvrij verder kan leven. Lees hier een interview met Dr. Anthony Madrid. Het helpt ook bij andere problemen in de opvoeding

Later bleek dat de verbetering van de hechting ook helpt bij andere opvoedingsproblemen. Een mindere hechting ontstaat vaak door traumatische gebeurtenissen tijdens de zwangerschap, de geboorte of kort daarna. Denk hierbij aan een pijnlijke bevalling, keizersnee, maar ook bijvoorbeeld verhuizen tijdens de zwangerschap of verlies van een baan.

Niet alles hoeft even zwaar te zijn maar heeft zo zijn effect.

Groot voordeel is dat de behandeling niet het kind belast, maar gericht is op de moeder.

De therapie bestaat uit drie fasen: Spoor het trauma op, ruim deze gebeurtenis en bijbehorende gevoelens op en installeer een nieuwe 'ideale' zwangerschap en geboorte. Schuldgevoelens worden losgelaten zodat de band hersteld wordt en nieuwe energie ontstaat.

Wil JIJ weer genieten van een goede band met jouw kind?

Afhankelijk van wat er speelt doe ik dit los of als onderdeel in een traject met jouw kind. Kijk daarvoor ook eens bij Hypnose bij Kinderen. Wil je eerst meer informatie over moeder-kind hechtingstherapie? Vul dan het contactformulier in. Ook als je direct een afspraak wilt maken kun je het contactformulier invullen.

Wil je inhoudelijk meer informatie over de trajecten?
 

- Wil je een traject ingaan en persoonlijk met mij overleggen? -

Dan kun je hier een (online) belafspraak inplannen

- Liever eerst een online webinar bijwonen? -
- Check de webinars hieronder -

jen-theodore-Tys0QOcdbBA-unsplash.jpg
 • za 27 jan
  Muiden
  27 jan 2024 09:30 – 18:00
  Muiden, Muiden, Nederland
  27 jan 2024 09:30 – 18:00
  Muiden, Muiden, Nederland
bottom of page