top of page

Stoppen met roken

Stop voor eens en altijd met roken met hulp van hypnose.

Kun jij na 1 sessie gestopt zijn met roken?

Simpel antwoord JA. Na de eerste hypnosesessie ben jij gestopt met roken. Hoe mooi zou het zijn als jij niet een aantal dagen stopt met roken maar voorgoed het stinkstokje naast je neerlegt?

Dus nogmaals, na de eerste hypnosesessie ben jij gestopt met roken. De behoefte om te roken is na de eerste sessie al drastisch afgenomen en in de meeste gevallen zijn twee sessies voldoende om voorgoed van deze schadelijke gewoonte verlost te zijn. De tweede sessie gebruiken we om jouw nieuwe gezonde mindset te versterken.

WAT ALS IK BLIJF ROKEN?

Ik kan hier nu alle schadelijke gevolgen van roken uiteenzetten. Maar dat doe ik niet. Want dat weet jij zelf ook wel. Anders was jij nu niet hier op deze pagina. En dat kan je allemaal googelen. Of naar die enge plaatjes op die pakjes kijken.

Blijf niet in de rook staan en stop voor altijd met roken

Waar wacht je nog op? Natuurlijk geef ik je graag meer informatie over stoppen met roken als je dat wilt. Maar als je de beslissing al hebt genomen om voorgoed te stoppen kun je ook direct een afspraak met mij maken. Neem dan telefonisch contact met mij op.

Power in Numbers

30

Programs

50

Locations

200

Volunteers

Project Gallery

bottom of page