top of page
Banner bovenkant LEAN Mind.png

JOUW GEPERSONALISEERDE HUMAN DESIGN REPORT

Leer het geheim van jouw unieke Human Design en geboorteblauwdruk, ontdek hoe je echt kan leven als jezelf,  en laat jouw energie moeiteloos voor je werken.

Bestel jouw Human Design Report
Human Design sjabloon.png

Wat levert het mij op?

Je leert je eigen design te lezen
en jezelf nog beter kennen

Handvatten om aan de slag te gaan en je eigen design te leven

Ervaar meer rust, balans, plezier, flow en energie in je  leven

"Geen idee wat het betekent of waar ik moet beginnen"

Wat betekenen al die kleuren, figuren, lijnen en cijfers?
Daarom alle informatie voor jou samen in jouw gepersonaliseerde Human Design boek. Hierin staat alle belangrijke informatie uit jouw chart uitgelegd.
Of je pas net begonnen bent met Human Design of dat je al een tijdje bezig bent informatie te verzamelen, dit is een compleet overzicht van alle aspecten in 1 document.

wat-zijn-de-Human-Design-Types.webp

De beschikbare informatie die je op internet vindt is vrij algemeen.

Je moet het hele internet afspeuren om informatie over jouw specifieke design te verzamelen en dan ben je uren aan het surfen en zoeken.

Ook is er vrij weinig goede informatie in het Nederlands te vinden.

Daarom is het tijd voor een compleet boek die gaat over wie jij bent.
Van jouw Human Design. Een boek waarin alle informatie staat die jij nodig hebt over jouw persoonlijke Human Design.

Evelien

Wat is dit mega interessant! Ik heb direct boeken voor mijn hele gezin en aanhang besteld en cadeau gegeven met kerst. Hier hebben ze hun hele leven wat aan.

Margret

Wat heb ik veel inzicht gekregen in de design van mijn kinderen. Hierdoor heb ik mijn aanpak naar mijn kinderen toe kunnen veranderen, het is gezelliger in huis en ik kan ze veel beter begeleiden.

Annegreet

Deze inzichten hebben me echt geholpen met mijn studiekeuze.

Wat Human Design zo anders maakt dan andere systemen en persoonlijkheidstools, is dat je zowel een inzicht krijgt in wie je werkelijk bent én tegelijkertijd kan zien welke overtuigingen en denkpatronen je in de weg zitten om dit ten volle te leven.

Vertel me meer over dit boek!
Een online of hard cover boek van 100+ pagina’s (afhankelijk van jouw Human Design) die je praktische en begrijpelijke informatie geeft over jouw Human Design.


Zo heb je een heel verslag waarin je altijd alles wat je nodig hebt terug kunt vinden. Een handboek voor jouw Human Design experiment om te gaan leren en leven naar jouw Human Design. Het is niet alleen een handleiding maar je vindt ook direct handvatten om jouw design in de praktijk te brengen, zoals reflectievragen en een ondersteunende essentiële olie. Zo blijft het niet alleen bij informatie over jou maar kun je er ook echt wat mee.

"Geen idee wat het betekent of waar ik moet beginnen"

Wat betekenen al die kleuren, figuren, lijnen en cijfers?
Daarom breng ik alle informatiie voor jou samen in jouw gepersonaliseerde Human Design boek. Hierin staat alle alle belangrijke informatie uit jouw chart uitgelegd.
Of je pas net begonnen bent met Human Design of dat je al een tijdje bezig bent informatie te verzamelen, dit is een compleet overzicht van alle aspecten in 1 document.

Dit ontvang je in jouw boek:

 1. Informatie over je energietype en hoe je hiernaar gaat leven in de praktijk

 2. Je strategie en innerlijke autoriteit

 3. Al je gedefinieerde en ongedefinieerde centrums en de betekenis

 4. Definitie (hoe energie door je chart stroomt)

 5. Uitleg over al jouw gedefinieerde kanalen

 6. Variabelen (arrows)

 7. Jouw profiel & op welke manier dit in relaties werkt

 8. Incarnation Cross
  DEEL II

 9. Jouw grootste giften (Gene Keys & incarnation cross uitgewerkt)

 

Door het hele boek staan reflectievragen, zodat je stil kunt staan bij de informatie. En last but not least een advies welke essentiële oliën jou het beste kunnen ondersteunen!

 

"Nergens anders vind je zo'n uitgebreid boek met de variabelen, incarnation cross én gene keys, en de combinatie met welke essentiële oliën maakt het uniek"

Wat is de investering?

Hoe werkt het?

Wanneer heb ik mijn boek in huis?

175 euro (incl btw) voor een online exemplaar.
225 euro voor een hard cover boek.

1. Bestel het boek in de winkel.
2. Vul bij de betaalgegevens jouw Geboortedatum, tijd en geboorteplaats in.
3. Het persoonlijke boek wordt voor jou gemaakt en we houden je op de hoogte van de levertijd.

 

Het is echt een maatwerk product met een van levertijd 10 werkdagen. Bij een hardcover boek komt er een week voor het drukwerk bij.

IMG_1481.JPG

Als je mij nog niet kent

Dan stel ik me graag even voor.
Ik ben een 6/2 Manifesting generator met overvloeiende energie en heb een Left Angle Cross of Informing 2 (47/22 12/11). De praktische toepassingen van Human Design zijn eindeloos en heel waardevol voor iedereen die aan de slag wil om zijn leven meer in flow te laten zijn.
Human Design zet ik in mijn praktijk in voor de maatwerk mp3 om te herprogrammeren (deconditioneren) en maak de combinatie met essentiële oliën.
Met deze combinatie van hypnose, de mp3 en geur gaat het proces snel en voel je je ondersteund.

In mijn praktijk houd ik het graag eenvoudig en praktisch van aard. Daarom presenteer ik Human Design ook simpel en praktisch zodat je er direct mee aan de slag kan om de veranderingen te maken die jij voor ogen hebt.

Met name voor ouders en kinderen combineer ik al jaren human design, hypnose, NLP, quantumfysica/energie, psychosomatiek en mijn ervaring in LEAN en verandermanagement om jou en jouw kind terug te laten vallen op jezelf. 
Want hoe beter jij jezelf en jouw eigen kracht kent des te beter kan je overal mee omgaan en anderen begrijpt.

bottom of page