top of page

zo 24 sep

|

DeBilt

Lachend door de middelbare school

Met deze praktische tools herpak je jezelf op elk moment.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Lachend door de middelbare school
Lachend door de middelbare school

Tijd en locatie

24 sep 10:00 – 16:00

DeBilt, De Bilt, Nederland

Over het evenement

Wat zit meestal niet in de lesstof op de middelbare school? Zelfvertrouwen en hoe zorg ik  ervoor dat ik lekker in mijn vel zit. Als je goed in je vel zit, gaat  namelijk alles makkelijker en kun je ook beter met teleurstellingen en  minder leuke dingen omgaan. In deze praktische training geven wij jou en jouw kind het gereedschap mee om met plezier de middelbare school te doorlopen.

Wat ga je leren?

  1. Waar sta je nu en welke gedachten houden jou gevangen?                                                                                            We inventariseren waar je nu staat en welke gedachten jou gevangen houden.
  2. Hack jouw brein en wordt meester van je emoties                                                                               Neurowetenschappen en Quantumfysica bewijzen dat wij geen slaven van onze emoties hoeven te zijn.
  3. Kan je jezelf werkelijk trainen op de automatische piloot?                                                                                            Wat als je jezelf op dit vlak automatisch kunt trainen?

Je leert het in deze training.

Deel dit evenement

bottom of page